Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Bu Benim Eserim Proje Yarışması 2011-Bölge Finali Sergisine Katılım Öğrenmek Elimde Proje Yarışması 2012-Final Sergisine Katılım Bu Benim Eserim Proje Yarışması 2012-2 proje ile Final Sergisine Katılım

Saatler: 08.40-14.20
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuz bahçesinde bulunan halı sahada öğrencilerimize Altındağ halk Eğitim Merkezi desteğiyle Futbol kursu verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yildirimbeyazitilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gültepe Mahallesi Babür Caddesi No26, Altındağ

Öğretim Şekli :İLKOKUL 1-2-3-4 TAM GÜN, ANASINIFLARI İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sami Ulus Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi ile Devlet Tiyatroları Altındağ Sahnesi´nin bulunduğu Babür Caddesi üzerinde yer almakatadır.

Adres - Gültepe Mahallesi Babür Caddesi No26, Altındağ

Ulaşım Okulumuza ulaşım Kızılay Atatürk Bulvarı, Sıhhiye, Opera ve Ulus´tan 454 nolu Belediye Otobüsleriyle ve Ulus´tan ve Sıhhıye köprüsü üzerinden Gültepe dolmuşları ile sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ulus´a 3km, Kızılay´a yaklaşık 5km uzaklıkta bulunmaktadır.